25/10/07

Final Fantasy II


Μετά από περίπου 4 μήνες το Final Fantasy II έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος. Η κεντρική ιστορία τουλάχιστον, για την ακρίβεια. Μετά από πολλές μάχες αρκετές αυτοθυσίες (το ρεκόρ του FFIV πάντως δεν νομίζω να το περνάει...), ανατροπές και κακομαθημένους τύπους που δεν καταλαβαίνουν πως έχασαν και επιστρέφουν μέχρι και από την κόλαση για να εκδικηθούν, έφτασε το παιχνίδι σε αίσιο τέλος. Ο κακός Αυτοκράτορας της ιστορίας που άνοιξε τις πύλες της κολάσεως και άφηνε τέρατα να ανεβαίνουν στην γή με την σέσουλα, νικήθηκε δις και για την καλή πλέον. Τώρα το μόνο που απομένει να ολοκληρωθεί είναι η ιστορία των χαρακτήρων που αυτοθυσιάστηκαν (γιατί στον κόσμο του FFII ούτε στον άλλο κόσμο δεν μπορεί κάποιος να βρει ησυχία...). Στις επόμενες μέρες θα είναι πιθανόν τελειωμένο και αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και πλέον ο επόμενος σταθμός είναι το Final Fantasy 3 στο DS!!

3 σχόλια:

  1. Τέλος καλό όλα καλά. Μετά από 2 μέρες τελείωσα και το Soul of Rebirth στο Final Fantasy 2. Πλέον έχω τελειώσει το παιχνίδι με τα ακόλουθα στατιστικά:

    Κεντρική ιστορία: 23:07 ώρες
    Soul of Rebirth: 5:42 ώρες
    Bestiarity 93% ολοκληρομένο

    Tώρα σειρά έχει το Final Fantasy 3 στο DS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/07 00:32

    Μπράβο, τελείωσες το χειρότερο επεισόδιο της σειράς. Καλή συνέχεια, τώρα έρχονται τα καλά. Με ψήνεις και εμένα να την ξεκινήσω. Damn you :P .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, προσωπικά και εμένα τελικά αυτό το διαφορετικό σύστημα μάχης του Final Fantasy 2 αν και αρχικά ίσως ενδιαφέρον στην τελική ήταν κάπως βαρετό απαιτώντας πάρα πολύ χρόνο για να γίνει πλήρως λειτουργικό (άντε να κάνεις level up όλη την ώρα τα μαγικά επειδή οι τελευταίοι αρχηγοί στην ουσία είναι ανίκητοι μόνο με όπλα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή