3/12/09

Μας την έπεσαν!

Γενικά ως τώρα δεν έφτασα ποτέ στο δίλημμα του αν θα πρέπει να ενεργοποιήσω την προστασία κωδικού για τα σχόλια στο blog μου ή όχι. Έτσι και αλλιώς δεν έχει δα και την κίνηση μεγάλης λεωφόρου σε ώρα αιχμής. Κάποια στιγμή πάντως ήμουν σίγουρος πως τα ρομποτάκια των spam θα έφταναν ως εδώ και θα το ανακάλυπταν... Αλλά δεν περίμενα αυτό που τελικά έγινε...

Μας την έπεσαν! Και από την άπω ανατολή μάλιστα!

Δεν ξέρω πως ακριβώς νομίζουν τα Spam-mecha της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου, πως σε αυτό το blog συχνάζουν άτομα που έχουν ανάγκη από:
  • Ξαναμένες συζύγους που βαριούνται μόνες σπίτι και είναι έτοιμες για όλα
  • Να βγάλουν 50 000 Γιεν σε μια μέρα κάνοντας τους σκλάβους σε νυμφομανείς (και πλούσιες προφανώς) θηλυκές διασημότητες.
  • H-Checker, ένα σύστημα το οποίο με απλές ερωτήσεις μπορεί να σου πει πόσο συχνά έχεις κάνει «πικάντικα» πράγματα.
  • Bulletin boards τα οποία παρακολουθούν από internet cafe άφραγκες κοπέλες που έχουν εγκαταλείψει το σπίτι τους και είναι έτοιμες να  ακολουθήσουν τον πρώτο άνδρα στο σπίτι του, που θα γράψει κάτι εκεί.
  • Εργασία με υψηλές αποδοχές, όπου αναζητούνται άτομα για να βοηθήσουν γυναίκες με απελπιστικά αχόρταγη σεξουαλική επιθυμία να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους.
Και όλα αυτά, en japonais, στην εγγραφή σχετικά με αυτόν τον επαγωγικό φορτιστή... Ήξερα πως η τεχνολογία τραβά τους Γιαπωνέζους αλλά όχι και έτσι!

Αλλά επειδή στην τελική ίσως να μην γνωρίζω καλά το... εεε ας πούμε κοινό μου... Δεν είναι η καλύτερη μετάφραση αυτή του babelfish (εγώ βαριέμαι να την κάνω - και είναι αργά) αλλά εδώ μπορεί να πάρει μια ιδέα όποιος ενδιαφέρεται;

Τώρα από 348 μόνο 198 Γιεν!

2 σχόλια:

  1. Και εις... ανώτερα;(!)

    Πάντως δεν μπορείς να πεις, έχεις κοινό... αληθινό και μη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μουαχαρχαρχαρ
    ΕΠΟΣ

    Ασε τα σάπια ΓΕΩ, έχεις ένα τσοντομπλόγκ και πρέπει να το παραδεχθείς πια δημόσια.

    Εχμ, αν σου περισσεύει κανένα link από ξαναμμένη πιτσιρίκα γιαπωνέζα που να την έχει χτυπήσει αλύπητα η μοίρα και η φτώχεια φώναξε εμένα, όχι τον Ξανθόπουλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή