19/2/11

Celebi Download 2011

Ένα χαρακτηριστικό κομμάτι της όλης εμπειρίας των παιχνιδιών pokémon ήταν πάντα τα διάφορα pokémon event που επέτρεπαν στους παίκτες να κατεβάσουν στο παιχνίδι τους και να αποκτήσουν κάποια pokémon που δεν μπορούν να αποκτηθούν με κάποιον άλλον. Ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις πρόκειται για pokémon που έχουν διαφορετικό χρώμα ή γνωρίζουν κάποιες κινήσεις που κανονικά δεν μπορούσαν να μάθουν. Αυτό το έξυπνο κόλπο μάρκετινγκ θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ο πρόγονος των σημερινών DLC.

Λίγο πριν την κυκλοφορία των νέων εκδόσεων pokémon, η NOE ξεκίνησε να μοιράζει 3 τέτοια Pokémon μέσω της Nintendo Wi-Fi Connection. Ενώ παράλληλα ξεκίνησε διάφορα event σε πόλεις της Ευρώπης όπου δίνεται η δυνατότητα με τοπικό ασύρματο να κατεβάσει ο παίκτης το Celebi. Το αντίστοιχο μυστικό Pokémon του Mew για τις Silver/Gold εκδόσεις. Επίσης αν ο παίκτης μεταφέρει αυτά τα pokékom στις νέες Black/White εκδόσεις θα μπορεί να αποκτήσει επιπλέον μυστικά pokémon. Όχι και άσχημα...

Για όποιον ενδιαφέρει, φωτογραφίες από το Celebi Download Event που επισκέφτηκα σήμερα:









Αντίθετα με τις Pokémon Day εκδηλώσεις η συγκεκριμένη ήταν αρκετά λιτή με μόνο ένα Audi A4 με Pokémon εμφάνιση και ένα απλό σταντ να υποδηλώνουν την εκδήλωση. Παρόλα αυτά ο σκοπός εκτελέστηκε :)

2 σχόλια:

  1. Ωραία πράγματα, λίγο κόσμο, μια χαρα:) Enjoy your new celebi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ήταν σχετικά ήρεμα, βέβαια δεν ξέρω αν αργότερα ήταν περισσότερα άτομα (θα διαρκούσε ως τις 6 το απόγευμα), ή τα περισσότερα πήγαν σε άλλο Mc Donalds στην ίδια πόλη που είχαν την ίδια εκδήλωση απλώς από το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή