19/3/11

Kirby's epic yarn!

Επιτέλους ήρθε η ώρα να παίξω το «Kirby's epic yarn»! Το πρώτο παιχνίδι του αγαπημένου μου ροζ ήρωα για το Wii (αν και είχε ήδη κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Super Smash Bros. Brawl...).

Πρόκειται για έναν κλασικό platform παιχνίδι αλλά με αρκετές διαφορές από την τυπική φόρμουλα που είχαν ως τώρα τα Kirby παιχνίδια. Όπως γρήγορα εξηγείται στην εισαγωγή του παιχνιδιού, ο Kirby έχει μεταφερθεί σε έναν διαφορετικό κόσμο από τον δικό του, όπου όλα είναι φτιαγμένα από μάλλινες κλωστές· ακόμη και ο ίδιος! Πλέον η χαρακτηριστική επίθεση του Kirby, το να ρουφάει τους εχθρούς του και να αντιγράφει τις δυνάμεις του, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφού ο αέρας περνάει μέσα από το σώμα του. Παρόλα αυτά ο Kirby μπορεί ακόμη, έστω περιορισμένα να αλλάξει μορφές που βοηθάνε σε διάφορες καταστάσεις στο παιχνίδι.

Γενικά η όλη ιστορία θυμίζει αρκετά το πρώτο παιχνίδι του Kirby στο DS όπου και εκεί είχε ανάλογες αλλαγές, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό στο gameplay. Κάτι που επίσης μου θυμίζει πολύ έντονα είναι το Little Big Planet. Ίσως λόγω των γραφικών, ίσως λόγω του αφηγητή στα cut-scenes με την έντονη βρετανική προφορά....

Σε γενικές γραμμές πρόκειται ένα ευχάριστο κλασικό platform παιχνίδι με πολύ καλά γραφικά και ήχο που παίζεται εύκολα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

2 σχόλια:

  1. και πολύ το καθυστέρησες, ο Κίρμπυ σου κρατάει μούτρα επειδή προτίμησες τα φλωροποκεμον
    http://th07.deviantart.net/fs32/150/f/2008/208/e/b/Angry_Kirby_by_AnimeFur.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή