2/2/13

Ώρες ακατάλληλες για ανήλικους...

Ήθελα καιρό τώρα να γράψω για μια καφρίλα της Nintendo σχετικά με το eShop του 3DS. Πριν από αρκετό καιρό είχαν αναρτήσει στις ανακοινώσεις του eShop το ακόλουθο μήνυμα:


Η μετάφραση από τα Γερμανικά:

Πολύ αγαπητέ πελάτη,

Δηλωμένος στόχος της Nintendo είναι να προσφέρει μια ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού για τους φαν κάθε ηλικιακής ομάδας. Για αυτό εξασφαλίζουμε πάντα την τήρηση των σχετικών νομικών οδηγιών για την προστασία ανηλίκων στην Ευρώπη. 

Λόγω του ότι στις διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες οι οδηγίες για την προστασία ανηλίκων διαφέρουν ελαφρώς και επειδή η έδρα της Nintendo of Europe βρίσκεται στην Γερμανία, το eShop πληρεί τις γερμανικές οδηγίες σχετικά με την προστασία ανηλίκων, οι οποίες επομένως θα ισχύουν για όλες τις ευρωπαϊκές μας αγορές. Σύμφωνα με τον γερμανικό νόμο, περιεχόμενο για ενήλικους επιτρέπεται να είναι διαθέσιμο μόνο τις νύχτες.

Για αυτόν τον λόγο περιορίζεται η πρόσβαση σε περιεχόμενο για ενήλικους στο Nintendo eShop στις ώρες από 22:00 UTC μέχρι 4:00 UTC. Αυτός ο περιορισμός ισχύει ανεξάρτητα από τις ηλικιακές ρυθμίσεις της κονσόλας και αφορά τα βίντεο όπως επίσης και το περιεχόμενο παιχνιδιών.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.

Η ομάδα του Nintendo eShop


Οπότε οι «τσόντες» στο eShop πλέον μόνο την νύχτα μετά τις δέκα το βράδυ. Και οι ανήλικοι δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτέ το 3DS μετά τις δέκα... Η τέλεια λύση. Πολύ πιο αποτελεσματική από την χρήση των ηλικιακών περιορισμών που έτσι και αλλιώς είναι ενσωματωμένοι στην κονσόλα και μπορούν να ρυθμιστούν αναλόγως από τους γονείς.

2 σχόλια:

 1. Είδες τι τραβάει η υπόλοιπη πολιτισμένη Ευρώπη για να έχει στη Γερμανία έδρα η Nintendo of Europe;
  Ποιοι; αυτοί που τώρα μας το παίζουν πουριτανοί, που βλέπουν σβάστικα και τρομάζουν, που λίγο αίμα να έχει ένα παιχνίδι δε το εισάγουν. Ο ίδιος λαός που προξένησε απο τα μεγαλύτερα δεινά με τους παγκόσμιους πολέμους, ο ίδιος λαός που κατακρεούργησε εκατομμύρια γυναικόπαιδα σε πειράματα, ο ίδιος λαός που ακόμα και τώρα ασχολείται με την ευγονική.

  Ε άστα διάλα, το PEGI 18 παιχνίδι τους πείραξε επειδή έχει 0,000000000001 % από τη βία που προξένησαν οι ίδιοι εμπόλεμα μέχρι και πριν 100 χρόνια και την οικονομική ( Υποταγή Χρέους) που ακούν μέχρι και αυτή τη στιγμή...

  Απλά εμετός σα χώρα σα λαός. ψόφο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. * που ασκούν μέχρι και αυτή τη στιγμή...*

  ΑπάντησηΔιαγραφή