17/2/13

FFVIII - Η τελευταία μάχη

Έχοντας νικήσει το Omega Weapon το μόνο που έμενε για να τελειώσω το Final Fantasy VIII ήταν η τελική μάχη με την Ultimecia και ο τερματισμός του παιχνιδιού...


Κλασικά, τι κάνει πάντα ο υπέρτατος κακός αρχηγός ενόσω οι ήρωες της ιστορίας ξεκάνουν ένα-ένα τα τσιράκια του, πλησιάζοντας σε αυτόν; Κάθεται απλώς στον θρόνο του και περιμένει!


Ναι, εμείς είμαστε οι SeeD και ήρθαμε για να kick some sorceress ass!


Μήπως δεν ξέρει να μιλάει; Κάτι σαν pokémon που λένε μόνο μια λέξη;


Μάλλον έχει μεγάλο κόλλημα αυτή....


Όχι που θα έλεγε κάλον λόγο... Είναι και ανορθόγραφη!


Έχει ένα θέμα με το «c» από ότι φαίνεται... Για να μην τα πολυλογώ η Ultimecia συνεχίζει να μας καταριέται που της χαλάσαμε τα σχέδια πάντα χρησιμοποιώντας k αντί για c και υπόσχεται πως θα μας κάνει να υποφέρουμε...


Έτσι επιλέγει τρεις παίκτες τυχαία και η μάχη ξεκινάει με την πρώτη μορφή της Ultimecia


Όταν όμως τα βρίσκει μπαστούνια καλεί και αυτή ένα GF. Σου λέει γιατί να έχουμε μόνο εμείς GF... Άδικο.


Που δεν είναι άλλο από τον Griever, το λιοντάρι, έμβλημα του Squall! Τώρα ποιος θα φτύσει αίμα είναι άλλο θέμα, μια και όπως φαίνεται καλώ και εγώ ήδη την Eden!


Αφού και ο Griever δεν κατάφερε να κάνει κάτι η Ultimecia αποφασίζει να ενωθεί μαζί του και να μας πολεμήσει 2 σε 1...


Αλλά ακόμη και έτσι δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλύτερα από ότι πριν. Για κάποιον λόγο όταν το HP τους πέσει αρκετά, το κάτω μέρος του σώματός τους κόβεται και πέφτει...


Εντωμεταξύ, αφήνοντας τους χαρακτήρες που δεν είχα ιδιαίτερα με ανεβασμένο επίπεδο k.o. τους κάνει να εξαφανίζονται και την θέση τους παίρνει κάποιος από τους υπόλοιπους που δεν είναι στην μάχη. Τώρα έχω επιτέλους και τον Zell, και έτσι η ομάδα μου έχει την αγαπημένη μου σύνθεση. 


Ένα limit break του Squall (με Lionheart αυτήν την φορά) κάνει την δουλειά και ο συνδιασμός Griever-Ultimecia νικιέται. 


Και της είπα να κόψει τα πολλά λίφτινγκ. Θα κάψει την μούρη της, αλλά δεν με άκουσε... Ιδού η τελική μορφή της Ultimecia. 


Αλλά μερικά limit break αργότερα ήταν ήδη πολύ αργά για αυτήν. Η Ultimecia νικήθηκε, ξεκινούν οι τίτλοι τέλους και το Final Fantasy VIII έφτασε στο τέλος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου