20/4/13

Assassin's Creed Revalations - Glitches

Μετά από πολύ καιρό από την τελευταία παρόμοια εγγραφή για το Uncharted 3, τα glitches επανέρχονται με το Assassin's Creed Revelations. 


Το πρώτο ήταν σχετικά άβλαβο και ασήμαντο, επρόκειτο μόνο για μια αιωρούμενη αστραφτερή σφαίρα που ήταν πάνω από μια σκεπή. Έμοιαζε σαν τα Animus Data Fragments παρόλα αυτά δεν ήταν δυνατό να αγγιχτεί ή οτιδήποτε άλλο από τον Ezio.

Το δεύτερο συνέβη όταν προσπάθησα να παίξω την μνήμη για να αποκτήσω ένα από τα κλειδιά του Altaïr στον πύργου του Γαλατά. Εκεί ενώ φαινομενικά φόρτωσε η πίστα η οθόνη παρέμεινε μαύρη και μόνο με κλείσιμο και ξανά άνοιγμα του παιχνιδιού φόρτωσε η πίστα.

Το τρίτο είναι ένα παρόμοιο glitch με αυτά που είχα στο uncharted. Εκεί που πηδούσε ο Ezio από σκεπή σε σκεπή ξαφνικά βούλιαξε μέσα σε μία και κρεμόταν εκεί χωρίς να μπορεί να βγει άλλο έξω όπως φαίνεται και στο ακόλουθο βίντεο που τράβηξα.

Ευτυχώς για την ώρα δεν συνάντησα κάποιο glitch που να «κλέβει» τρόπαια όπως μου συνέβη στο Assassin's Creed Brotherhood...

1 σχόλιο:

  1. Σε τέτοια sandbox παιχνίδια είναι λογικό ως ένα σημείο να αντιμετωπίζεις Glitch, αλλά εσύ αδερφέ μου παίρνεις βραβείο...

    Να μάθεις άλλη φορά να τα παίζεις στην ώρα τους. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή