17/2/13

Final Fantasy VIII - The End

Πεντέμισι μήνες αφότου το ξεκίνησα στις 31/08/2012 έφτασε χθες το Final Fantasy VIII, ένα από τα αγαπημένα μου Final Fantasy, στο τέλος του.  Αγαπημένο μου όχι μόνο εξαιτίας της ιστορίας και του σύμπαντος του αλλά και λόγω του Junction συστήματος που χρησιμοποιεί και δίνει έναν εντελώς διαφορετικό αέρα σε όλο παιχνίδι. Κρίμα που αυτό το σύστημα δεν χρησιμοποιήθηκε σε κάποιο άλλο Final Fantasy μετά το VIII... Τα στατιστικά μου από το τελευταίο save πριν την μάχη με την Ultimecia είναι τα εξής:


Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο ποιοι χαρακτήρες είναι οι αγαπημένοι μου! Τέσσερις από τους έξι βασικούς χαρακτήρες του ανέβασα στο ανώτερο δυνατό επίπεδο. Στον αντίποδα, τον Irvine δεν τον χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου... Κατά τα άλλα το gameplay έφτασε στις 91 ώρες και 11 λεπτά, απόκτησα SeeD επίπεδο Α αν και ανεβοκατέβαινε μεταξύ επίπεδου 30 και Α αρκετές φορές πριν το τέλος. Και μάζεψα 1112740 Gil. Επίσης αναφορικά με τα GF τα επίπεδά τους είναι:



Και ως είθισται προσφέρω και για το Final Fantasy VIIΙ το save μου για όποιον ενδιαφέρεται. Αυτήν την φορά σε δύο μορφές. Μία ολοκληρωμένη μέχρι και πριν την τελική μάχη ως  .mcd για PlayStation emulators. Και μία ακόμη μέχρι το τέλος του 3ου CD / αρχή του 4ου για το PS3.

Τώρα θα πρέπει να αποφασίσω που και πως θα παίξω το Final Fantasy IX...


2 σχόλια:

  1. Ήθελα να σε ρωτήσω, απο που βρίσκεις όρεξη και ενέργεια να αφοσιώνεσαι σε έναν τέτιο μαραθώνιο ασχέτως αν τον κάνεις με το πάσο σου, αναλογιζόμενος ότι πας και για 100% θαρρώ ότι κάτι θα έχεις ως άσσο να ανανεώνεται το ενδιαφέρον σου και να μη καταντα μονοτονο τετριμμένο και κουραστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικές καλές ταινίες τις βλέπεις και τις ξανά βλέπεις ακόμη και αν γνωρίζεις την ιστορία πολύ καλά. Για εμένα αυτό ισχύει και για καλά παιχνίδια. Εκτός αν το gameplay κάνει την όλη εμπειρία μαρτύριο φυσικά.

    Επίσης είναι ευκαιρία να τελειώσω μερικά ανοιχτά κεφάλαια πχ, κάποια παιχνίδια δεν τα είχα παίξει καθόλου όπως το FF2, FF3 και το FF9, κάποια άλλα τα είχα ξεκινήσει αλλά δεν είχα τελειώσει όπως το FF5 και FF10 και σε κάποια άλλα δεν είχα κάνει μερικά πράγματα όπως τα Weapon στο FF7 και το Omega Weapon στο FF8. Έτσι υπάρχει πάντα κάποιο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή