3/2/10

Tatsunoko VS Capcom Ultimate All-Stars

Crossover Fighting, η συνέχεια. Μετά το Super Smash Bros, το οποίο περιέχει περισσότερο Nintendo χαρακτήρες με εξαίρεση τον Sonic από την Sega και τον Snake της Konami, έρχεται και η Capcom στο Wii με την δική της σειρά VS που ίσως να είναι και αυτή που ξεκίνησε την όλη cross over ιδέα για τα fighting παιχνίδια. Αυτήν την φορά έναντι στους χαρακτήρες της Capcom παρατάσσονται οι ήρωες των anime της Tatsunoko, εταιρίας animation που έχει παράγει αρκετά γνωστά αλλά και λιγότερα γνωστά anime.

Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει Kirby... οπότε ο παίκτης της επιλογής μου έγινε ο Yatterman-1. Ίσως λόγω της υπερβολικής καλτίλας του! Από το λίγο που ασχολήθηκα παρατήρησα πως το παιχνίδι είναι πιο απαιτητικό από ότι το smash bros και χρειάζεται ο παίκτης να εξοικειωθεί λίγο με τις κινήσεις (το απλώς να πατάω ότι να είναι από τα κουμπιά δεν με έφερε πολύ μακριά και δεν άργησε η οθόνη gameover...) Θετικό βρήκα πως οι χαρακτήρες παραμένουν Ιαπωνόφωνοι!! Νομίζω θα έχανε πολύ αν βάζανε αγγλικό dub. Εντύπωση μου έκανε επίσης και η ομοιότητα με το Smash Bros. Όχι στο gameplay μέρος αλλά περισσότερο τα μενού αλλά και κυρίως οι τίτλοι τέλους που αποτελούν ένα διαδραστικό μίνι παιχνίδι (όπως ήταν πάντα στο smash bros.) όπου ο παίκτης προσπαθεί να μαζέψει περισσότερα χμμ νομίσματα ή τέλος πάντων credits στην ουσία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μαγαζί για ξεκλείδωμα από έξτρας.

Ένα Super Robot Wars λείπει τώρα για το Wii... Αλλά και με ένα Macross παιχνίδι θα ήταν ευχαριστημένη η anime πλευρά μου.

2 σχόλια:

  1. Οτι θέλει Training θέλει και μάλιστα πολύ, καταπληκτικό παιχνίδι που... πολύ φοβάμαι σε λίγο καιρό θα δεί τον δρόμο του PS Store & XBLA...

    Όσο για την anime πλευρά σου, το DS βρίθει από anime games...

    όσο για την animal πλευρά σου, χαχαχα,αυτό δεν το σχολιάζω:P:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an 8es ase fc edw http://www.ninty.gr/forum/showthread.php?t=3761
    exoun mazeutei apo ellada 10 atoma,an dn 8es na mple3eis me eggrafew paizoume oi 2o mas,kanw add to email sou(msn)

    ΑπάντησηΔιαγραφή